Hovimuusikko

Ilkka

Ihamäki

"Vuorovaikutus yleisön kanssa on se juttu."

Kuka on Ilkka Ihamäki?

Ilkka Ihamäki on lauluntekijä, kokenut esiintyjä sekä musiikki- ja viihdealan kova ammattilainen. Hän on myös aviopuoliso ja perheenisä Espoosta.

Ihamäki on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja työskenteli pitkään mainostoimistossa, ennen kuin musiikista ja viihdyttämisestä tuli hänelle kokopäiväinen ammatti. Ihamäki sai ensimmäisen oman kitaran käsiinsä 16-vuotiaana ja loihti joitakin vuosia sen jälkeen ensimmäiset musiikkikappaleensa. Hän solahtaa pitkän esiintymiskokemuksensa ansiosta helposti erilaisiin rooleihin, oli kyseessä sitten keikka kera kitaran tai puhujan mikrofonin 20, 200 tai vaikka 2 000 ihmiselle.

Tilaa Ilkka Ihamäki tilaisuuteesi ›

"Se on paras palkinto, kun saa ihmiset hyvälle tuulelle."

50M

Katselu- ja kuuntelukertaa

600

Keikkaa

100

Mittatilausbiisiä

100k

Instagram-seuraajaa

Koko kansan laulaja, lauluntekijä, viihdyttäjä, puhuja ja sisällöntuottaja

Kaiken taustalla on rakkaus lajiin ja palo esiintymiseen. 

Ilkka Ihamäki on viihdyttänyt radiokuuntelijoita Hovimuusikko Ilkkana jo vuodesta 2013. Hänet tunnetaan uniikeista, kahden minuutin räätälöidyistä lauluistaan, joita Ihamäki esittää sekä Radio Suomipopilla että keikoillaan ympäri Suomen. Riemastuttavat biisit ovat nokkelia ja humoristisia kuvauksia ajankohtaisista aiheista. Ihamäki on palkittu Radiogaalassa Vuoden sisällöntuottajana kaksi kertaa, vuosina 2018 ja 2022.

Musiikillisten taitojensa lisäksi Ihamäki ilahduttaa kansaa puhujana, esiintyjänä ja sosiaalisen median sisällöntuottajana. Hänen äänensä ja tarinansa ovat tuttuja myös Miehet jotka muistavat -podcastista, jossa Ihamäen aisaparina esiintyy Harri Moisio.

Tilaa Ilkka Ihamäki tilaisuuteesi ›

"Rakastan kontaktin luomista yleisöön. Lavalla näkee reaaliaikaisesti, miten erilaiset laulut ja vitsit uppoavat."