Hovimuusikko Ilkka

"On palkitsevaa, kun jotkut laulut muistetaan vielä vuosien päästäkin."

Hovimuusikko Ilkka hurmaa yleisön kuin yleisön kera kitaran

Kaikki lähti liikkeelle leirinuotioilta ja ystävien viihdyttämisestä. Myöhemmin esiintymisestä tuli Ihamäelle kokopäiväinen ammatti.

Hovimuusikko Ilkka on viihdyttänyt radiokuuntelijoita nasevilla biiseillään jo vuodesta 2013. Vielä tuohon aikaan Ihamäki työskenteli kokopäiväisesti mainostoimistossa, mutta yksi puhelinsoitto antoi uralle uuden suunnan. Tuon puhelun toisessa päässä oli Ihamäen yläasteaikainen kaveri Arttu Wiskari. Wiskari oli saanut yhteydenoton Jaajo Linnonmaalta, joka kaipasi musiikillista ohjelmanumeroa Radio Suomipopin lähetyksiin. Wiskari itse joutui kieltäytymään työtarjouksesta, mutta päätti vinkata asiasta epäsäännöllisen säännöllisesti kitaran kanssa keikkailevalle Ihamäelle.

Palaset loksahtelivat kohdilleen ja pian Hovimuusikko Ilkka teki debyyttinsä Radio Suomipopin lähetyksessä. Vähitellen radiokeikat lisääntyivät ja Hovimuusikko Ilkan maine kiiri ympäri Suomen. Keikkapyyntöjä alkoi sadella yhä enemmän ja lopulta mainostoimistoarki vaihtui kokopäiväisen ammattimuusikon viittaan.

Tilaa Ilkka Ihamäki tilaisuuteesi ›

"On palkitsevaa, kun jotkut laulut muistetaan vielä vuosien päästäkin."

Hovimuusikko Ilkka ottaa haltuun erilaiset yleisöt ja tilaisuudet

Ilkka Ihamäen kasvutarina muusikkona on tehnyt miehestä koko kansan esiintyjän.

Hovimuusikko Ilkka on kokenut, kivenkova esiintyjä, joka on kerryttänyt vuosien aikana kokemusta keikkailutilaisuuksista laidasta laitaan. Hän on esiintynyt esimerkiksi kauppakeskuksissa, häissä, yritystilaisuuksissa, vankiloissa, pikkujouluissa, kesäravintoloissa, pörssiyhtiöiden vuosijuhlissa ja lukuisissa erilaissa tapahtumissa ympäri Suomen.

Mies ja kitara -yhdistelmä taipuu sujuvasti niin 15 hengen kabinettiesiintymiseen kuin tuhatpäisen festariyleisön eteen. Hovimuusikko Ilkan oma musiikkituotanto kattaa monipuolisesti erilaisia aiheita, joista on koottavissa sopiva ohjelmisto lukuisille erilaisille yleisöille. Ihamäki loihtii räätälöityjä biisejä myös tilauksesta ja tekee keikkoja puhujana ja juontajana.

Tilaa Ilkka Ihamäki tilaisuuteesi ›

"Nautin siitä, että sama biisi voi resonoida eri yleisöille eri tavalla."